Plaćanje i dostava

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA

Cijena proizvoda izražena je u hrvatskim kunama (HRK) i naznačena u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe, a u cijenu je uključen i iznos PDV-a. Trošak dostave nije uračunat u cijenu i izračunava se zasebno.

ŠTANCAONA j.d.o.o. pridržava pravo promjene cijena proizvoda dostupnih na Internet stranici, sve do trenutka obavijesti korisnika o potvrdi narudžbe, kao i pravo određivanja posebnih oblika prodaje određenih proizvoda kroz određeno vremensko razdoblje, a koji posebni oblici prodaje će se odnositi samo na odgovarajući način označene proizvode (akcijska prodaja, rasprodaja, sezonsko sniženje i slično).

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

  1. Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom (karticom tekućeg računa svih banaka), online u postupku narudžbe proizvoda, i to: jednokratno jednom od ovih kreditnih kartica: American Express, MasterCard,  Visa i Maestro.
  2. Plaćanje općom uplatnicom moguće je izvršiti u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte za sve proizvode za koje je zaključena narudžba. Nakon potvrde narudžbe ŠTANCAONA j.d.o.o elektronskom poštom korisniku prosljeđuje podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom, a koje podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu te uplatu izvršiti u roku.
  3. Plaćanje internet bankarstvom bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja za sve proizvode za koje je zaključena narudžba. Nakon potvrde narudžbe ŠTANCAONA j.d.o.o elektronskom poštom korisniku prosljeđuje podatke potrebne za izvršenje plaćanja.
  4. Plaćanje gotovinom – pouzećem, i to isplatom cjelokupnog iznosa naznačenog u računu (uključujući i trošak dostave) dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke.

DOSTAVA I UVJETI DOSTAVE

Dostava proizvoda za područja Republike Hrvatske vrši se putem Hrvatske pošte, General Logistics Systems Croatia  ili DPD CROATIA dostavne službe. Dostava proizvoda izvan granica Republike Hrvatske prema dogovoru s kupcem.

Trošak dostave na području Republike Hrvatske izračunava se prema težini, volumenu ili adresi korisnika. Izračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda, te je iskazan u košarici uz cijenu proizvoda i na ispostavljenom računu.

Rok isporuke proizvoda teče od dana zaključenja narudžbe i iznosi:

  • 1-3 radna dana za područje cijele RH i to za proizvode koji se nalaze u zalihi
  • 5 radnih dana za područje cijele RH i to za proizvode koje dobavljač nije u mogućnosti isporučiti društvu ŠTANCAONA j.d.o.o. u roku od 3 radna dana od dana zaključenja narudžbe
  • broj radnih dana određen rasporedom koji je korisnicima dostupan na Internet stranici u izborniku Dostava i preuzimanje za područje hrvatskih otoka i mjesta koje svakodnevna dostava ne pokriva

O mogućoj promjeni roka isporuke ŠTANCAONA j.d.o.o. pravodobno će obavijestiti korisnika putem elektroničke pošte.

ŠTANCAONA j.d.o.o. ne odgovara za moguća produljenja roka isporuke uzrokovana nedostupnošću korisnika putem kontakata koje je isti naznačio prilikom registracije ili kreiranja korisničkog računa.

Korisniku će naručeni proizvod biti isporučen na adresu dostave, a ukoliko korisnik nije zatečen na adresi dostave dostava će se obaviti drugoj zatečenoj poslovno sposobnoj osobi (punoljetnom članu domaćinstva, osobi ovlaštenoj od strane korisnika) uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.

U slučaju ne preuzimanja i/ili odbijanja preuzimanja naručenog proizvoda od strane korisnika bez valjanog razloga, ŠTANCAONA j.d.o.o. pridržava pravo od korisnika zahtijevati naknadu nastalih troškova.