Najčešća pitanja - Nagrade

00
Što je nagrade.com.hr?

Nagrade.com.hr je brand sportskih i poslovnih  nagrada tvrtke Štancaona iz Zagreb.

01
Kako se dijele sportske i poslovne nagrade?

Sportske nagrade dijele se na: pehare (ekonomska, srednja, luksuzna i custom klasa, pehari s figuricom i lotovi pehara), medalje, inserti i trakice za medalje, figurice sportaša i sportova (antique, moderne i plakete s figuricom). Poslovne nagrade se dijele na akrilne nagrade, poslovne plakete, tanjure i metalne nagrade.

02
Koliko ukupno proizvoda imate na www.nagrade.com.hr?

Nagrade.com.hr trenutno u ponudi ima više od 1,000 sportskih i poslovnih nagrada!

03
Kako je organizirana web stranica www.nagrade.com.hr?

Web stranica www.nagrade.com.hr ima jednostavnu organizaciju: nagrade su podijeljene na sportske i poslovne nagrade. Sportske nagrade uključuju pehare (ekonomsku, srednju, luksuznu i custom klasu, pehare s figuricom te pehare A lotove), medalje, inserte i trakice za medalje i figurice (antique, plastične i plakete s figuricom). Kao posebne sportske nagrade ističemo sportsku kolekciju prstenja – Championship collection kojom se označava uspjeh i pobjeda. Poslovne nagrade uključuju akrilne nagrade (brand Victory, ostale nagrade), poslovne plakete (Carbisa, Verona i plakete branda Victory, plakete sa staklom i plakete za gravuru), metalne nagrade i tanjure. Posebne poslovne nagrade su i Business balls, promotivne poslovne lopte s tiskom u boji.

04
Po čemu je nagrade.com.hr drugačiji od ostalih proizvoñača i distributera nagrada?

Prednosti nagrade.com.hr:

 • Više od 1,000 sportskih i poslovnih nagrada isporučivih sa našeg skladišta
 • Specijalizirana web stranica www.nagrade.com.hr na kojoj se nalazi čitav katalog sportskih i
 • poslovnih nagrada
 • Jednostavna organizacija web stranice: nagrade su podijeljene na sportske i poslovne nagrade
 • Svi proizvodi na web stranici www.nagrade.com.hr prikazani su slikom, cijenom, tehničkim
 • opisom i raspoloživom količinom
 • Iskusni prodajni i tehnički team nagrade.com.hr
 • 3 poslovnice A showrooma: dva u Zagrebu (Mandaličina 10, Miškecov prolaz 3) i jedan u
 • Varaždinu (Pavlinska 5)
 • Tisuće zadovoljnih klijenata
 • Više od 30 godina iskustva u poslovanju
05
Koje brandove proizvoda imate u ponudi?

Nagrade.com.hr zastupa slijedeće brandove: nizozemski brand pehara TAC (ekonomska, srednja i luksuzna klasa, te lotovi pehara), Sartor luksuznu klasu pehara, vodeći američki brand poslovnih plaketa i akrilnih nagrada Victory, plakete Verona i španjolski brand plaketa Carbisa, Business Ball brand in Nizozemske za promotivne lopte.

06
Koliko modela pehara imate u ponudi?

U ponudi imamo 233 različitih modela pehara rasporeñenih u ekonomsku, srednju, luksuznu, custom klasu (dizajn nagrade.com.hr) i pehare s figuricom.

07
Što je to ekonomska klasa pehara?

Ekonomska klasa pehara su pehari koji spadaju u cjenovni razred od 27,28 do 126,42 kn. Odlikuje ih jednostavan dizajn, prihvatljiva cijena i prosječna visina do 30 cm. U ponudi imamo 24 različita modela, odnosno ukupno 1340 pehara.

08
Kakva je to srednja klasa pehara?

Srednja klasa pehara su pehari koji imaju raspon cijena od 61,94 do 173,52 kn. Pehari srednje klase su viši, često imaju ručke na čašici i poklopac, te prosječnu visinu oko 30 – 32 cm.

09
Kakva je to luksuzna klasa pehara?

Luksuzni pehari su pehari koji se kreću cijenom izmeñu od 259,30 do 2.012,98 kn. To su pehari visoki obično iznad 40 – 50 cm, unikatnog dizajna i izrade.

10
Što je to custom klasa pehara?

Custom klasa pehara su posebni pehari koje je dizajnirao team dizajnera nagrade.com.hr. Jednostavnije rečeno, to su pehari koji se izrañuju po narudžbi (primjerice, izradili smo pehare za košarkaški Cedevita Kup 2006). Cijene custom pehara se kreću od 62,39 do 157,83 kune

11
Što su lotovi pehara?

Lotovi pehara su više modela pehara koji se nalaze u jednom paketu. Pogodni su za potencijalne distributere nagrada jer sadrže nekoliko modela. Novost su pehari lotovi koji uključuju nekoliko modela pehara u jednom paketu. Pogodni su za potencijalne distributere nagrade. Cijene lotova se kreću od 568,58 do 1.749,27 kuna.

12
Koliko su vaši pehari visoki?

Visina pehara kreće se od 14,5 do čak 91 cm!

13
Kolika je cijena pehara?

Cijena pehara kreće se od 27,28 kn do 2.012,98 kn.

14
Može li se na pehare ugravirati tekst? Može li se staviti logotip tvrtke, crtež ili skica?

Može. Uobičajena je praksa da se izradi pločica s natpisom koja se stavlja na bazu, tj.podnožje pehara. Na toj se pločici, izrađenoj od metalizirane plastike može ugravirati tekst po želji, stavit logotip tvrtke ili neki drugi crtež i prikaz.

15
Koliko modela medalja imate u ponudi?

U ponudi imamo 37 različite medalje u zlatnoj, srebrnoj i brončanoj boji. U ponudi imamo 9828 medalja.

16
Koje su veličine medalja (promjer medalja)?

Medalje dolaze u tri veličine: promjera 40, 50 i 70 mm. Medalje imaju mjestom za insert. Medalje promjera 40 i 50 imaju mjesto za insert promjera 25, dok medalje promjera 70 ima predviđeno mjesto za insert fi 50.

17
Koje su cijene medalja?

Informacije o cijenama medalja možete pronaći na web stranici, poveznica https://stancaona.com/nagrade/medalje.html

18
Što je insert?

Insert je umetak (pločica) za medalju koji se stavl ja na “prazni”, prednji dio medalje. U ponudi imamo inserte dviju veličina: promjera 25 i 50 i to za 27 različitih sportova u zlatnoj, srebrnoj i brončanoj boji.

19
Što ako ne postoji insert za sport ili događaj koji meni treba?

U tom slučaju mi ćemo vam izraditi insert za medalju u željenoj boji, sa željenim logotipom i tekstom.

20
Što su figurice?

Figurice su nagrade koje prikazuju različite sportaše ili sportove. U ponudi imamo tri vrste figurica: figurice antique (resin), plastične figurice i plakete s figuricom.

21
Što su to resin figurice?

Resin figurice su figurice napravljene od posebnog materijala – resina (vrsta smole). Materijal je postao vrlo popularan u proizvodnji figurica u svijetu posljednjih godina jer je izdržljiv i lako ga se oblikuje. Resin figurice obično su sive boje s detaljima u boji.

22
Koje su cijene figurica?

Cijene figurica kreću se od 29,36 do 223,04 kn.

23
Može li se na figurice ugravirati tekst?

Na podnožje samih figurica može se izraditi pločica sa tekstom.

24
Što su to poslovne nagrade i kome su namijenjene?

Poslovne nagrade dijele se kako bi se nagradilo zaposlenike tvrtke, kako bi ih potaklo na bolje poslovanje ili kako bi se management tvrtke zahvalio zaposlenicima i teamovima zaposlenika na dobro obavljenom poslu, zasluženom priznanju i odao priznanje onima koji odlaze u mirovinu.

25
Koje vrste poslovnih nagrada imate u ponudi?

Poslovne nagrade dijele se na: akrilne nagrade, akrilne nagrade Victory, plakete Verona, Plakete Carbisa, plakete Victory, plakete sa staklom i za gravuru, metalne nagrade i tanjure.

26
Koliki je raspon cijena poslovnih nagrada?

Poslovne nagrade kreću se od 8,24 do 1.510,24 kn.

27
Što su akrilne nagrade i kome su namijenjene?

Akrilne nagrade napravljene su od akrilnog stakla i namijenje su nagrađivanju u poslovne prigode, kao što je godišnje nagrađivanje zaposlenika, zahvala za dobro obavljen posao, nagrada najboljem teamu i slično. Vrlo su popularne u SAD-u i sve više u Europi.

28
Može li se ugravirati tekst i logotip tvrtke na akrilne nagrade?

Naravno, na akrilne nagrade može se ugravirati željeni tekst, logotip tvrtke ili neki drugi motiv. Gravura se može napraviti s prednje ili stražnje strane akrilne nagrade, te se time dobiva dubina.

29
Koje vrste plaketa imate?

U ponudi imamo tri vrste ekskluzivnih plaketa: plakete Verona, plakete Carbisa, i plakete Victory. Također imamo plakete sa staklom, plakete sa figuricom sportaša i plakete za gravuru na koje se umeću ploče i pločice na kojima se gravira tekst po želji.

30
Kakav se tekst može ugravirati na plaketu?

Na plaketu se može ugravirati tekst po želji, slika, crtež ili logotip tvrtke, udruge, postrojbe i slične. Nagrade.com.hr svojim kupcima nudi jedinstvenu uslugu laserske gravure crteža ili logotipa na plakete i pločice.

31
Koje su cijene plaketa?

Cijene plaketa kreću se od 19,46 do 1.510,24 kn.

32
Imate li kakve template tekstova za gravuru na plaketu?

Za naše kupce imamo pripremljene templatea s tekstovima koji su uobičajeni za odreñene poslovne i sportske prilike.

33
Može li se na tanjur izgravirati tekst?

Da, na tanjur se može ugravirati tekst. Gravura na tanjure zove se dijamantna gravura.

34
Koje su cijene tanjura?

Cijene tanjura kreću se od 8,24 do 72,43 kn.

35
Što ako se ne mogu odlučiti koja je nagrada najbolja za sportski ili poslovni događaj za koji mi je potrebna?

Naši voditelji prodaje pomoći će vam u odabiru prikladne nagrade za vaš događaj. Javite se stoga u našu poslovnicu u Zagrebu na 01/370 44 66 i 370 44 55.

36
Koji je rok isporuke nagrada?

Nagrade na www.nagrade.com.hr isporučive su odmah u količinama koje su navedene da se nalaze na lageru. Personalizacija nagrada – izrada pločica, inserata, graviranje plaketa i slično izrađuju se dodatno po narudžbi. Nagrade možete preuzeti u našoj poslovnici u Zagrebu na adresi Mandaličina 10. Kupljene nagrade šaljemo i poštom (običnom i brzom poštom) ovisno o želji kupca.

37
Koji su načini plaćanja?

Tvrtka Štancaona omogućuje samo virmansko plaćanje. Kupljena roba plaća se unaprijed, na temelju dostavljene ponude. Štancaona zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne najave. Troškovi poštarine dodatno se naplaćuju.